Indskrivning til "Alice i eventyrland"

Kære deltager til Esbjerg Børne- og Ungdomsteaters sommerstykke 2024. Vi er glade for, at du vil være en del af det store fællesskab til forestillingen “Alice i eventyrland”, som vi skal spille i det blå cirkustelt i Nørreskoven. Men før vi kan starte prøverne, skal vi først ses til en indskrivning.

 

Indskrivningen vil foregå i vores lokaler i Teaterhuset. Adressen er Borgergade 25, 6700 Esbjerg – det er også her prøverne vil foregå, før vi kan rykke ud i teltet. Indskrivningen foregår på 1. sal, hvor du vil blive mødt af styregruppen og de sødeste gruppeledere. Herefter vil de vise dig ind i salen, hvor vi i grupper skal synge, snakke og lege med instruktøren og korlederen. Dette vil vare et sted mellem 30 og 40 minutter. Du har fået en mail om hvilken dag og hvilket tidspunkt, du skal møde. Herefter er indskrivningen som udgangspunkt slut medmindre du har tilvalgt at fremføre en tekst (monolog) og/eller sang. Har du tilvalgt tekst/sang, kan du finde materialerne nederst på denne side.

Du kan finde den nuværende prøveplan nedenfor. Bemærk at de fleste lange dage vil blive opdelte, så du ikke skal vente hele dagen.

PRØVEPLAN opdateret 4. januar 2024

 

Har du yderligere spørgsmål, kan du skrive dem til Marianne på mail masw@varde.dk eller få en snak med os til indskrivningen. Vi har alle været nye – og det kan være svært at finde hoved og hale i det hele:)

 

Har du husket at betale kontingent for 2024? Det koster kun 150 kr. at være aktivt medlem og 100 kr. at være passivt medlem. Betal kontingent på linket her.

 

 

Hvis du er 10 år eller derover og har tilvalgt at fremvise en kort tekst/sang udover den almindelige indskrivning, skal du bruge nedenstående materialer. Har du blot valgt tekst, skal du se bort fra sangene – og omvendt. Materialerne er gemt på følgende links:

 

MONOLOGER

SANGTEKSTER – PIGER/KVINDER

SANGTEKSTER – DRENGE/HERRER

 

Øvefilerne til sangene:

Øvefil 1 – Når håbet grønnes

Øvefil 2 – Alices sang

Øvefil 3 – Her er vi gale

 

 

Esbjerg Børne- og Ungdomsteater