Bestyrelsen

FORMAND

Sofie Jansen

Mit navn er Sofie Jansen

Jeg er stolt formand for Esbjerg Børne og Ungdomsteater.

Jeg har været med i teateret siden Roberta, min fine datter,

efter Robin Hood i Nørreskoven bare måtte spille teater, det var i 2015.

Det var kærlighed ved første blik, og kærligheden er vokset lige siden.

Jeg er formand på andet år, og jeg kan kun sige om arbejdet i bestyrelsen:

Det er herligt!

-Vores teater er magisk, og alle i søde børn og voksne jeg møder i forbindelse med vores teater, i gør bare livet sjovere.

  
NÆSTFORMAND

Peter Warren

Mit navn er Peter Warren

Ældre – over 21

Jeg er far til to plus et bonus barn og et par tusind teater børn.

Jeg har været medlem siden  2011 og har siddet i bestyrlsen siden 2012

Ansvars område :værksted

Erfaringer : 6 år som gruppeleder 2 år som instruktør 10 år som medvirkende på scene i både skarntyne , esbjergspiller og hovedsagelige EBUT Bygget kulliser 13 år , Esbjerg spiller , skarntyne , Hats , 7 kanten , Dybøl , EBUT.

Hvad er jeg god til: Drikke kaffe , spise kage.

Hvad er jeg dårlig til : Huske navne og tale dansk.

Hvorfor Absolut fordi jeg kan lide det Teater har givet mig og mine børne så meget i tidens løbe, så jeg forsætter ved den forhåbning at vi skaber et miljø hvor andre børne og forældre for også chancen for den type af oplevelse

 

 

TEATERETS KASSER OG CAFEMUTTER

Rikke Nørbæk

Jeg hedder Rikke Nørbæk og har fornøjelsen af at være teaterets kasserer; der ind i mellem meget at holde styr på, men det kan jeg heldigvis godt lide. Jeg er også cafemutter og elsker at få lov til at tale med alle mulige, både publikummer, skuespillere og hjælpere.
Jeg har været medlem af Esbjerg Børne- og Ungdomsteater siden 2013, så det er blevet til en hel del solgte popcorn efterhånden.

 

SOME ANSVARLIG

Mit navn er Mette Dorf

Jeg er 40 år og har været en del af børneteateret i ca 6 år, da min datter startede med at være med i nørreskoven, de seneste år er både min søn på 12 år og min mindste på 5 år kommet med.  

Min store passion er børnenes glæde og lyst til at skabe magi. Jeg har de seneste år været gruppeleder på sommerstykket og haft teatersportsholdet i vinterhalvåret og i år har jeg også æren af at instruere Pinocchio sammen med min store pige Merle-Marie.  

Jeg elsker de rammer vi skaber for børnene og jeg sætter en stor ære i at gå forrest når vi skal skabe minder for livet for børnene.  

Vores børn og unge vil nok beskrive mig som en lille smule tosset og rundforvirret, det er ikke helt ved siden af – jeg er nok den voksne som aldrig helt bliver rigtig voksen når vi spiller teater. Der er altid store mængder af knus og kram til ungerne – hvis ikke jeg skulle bruge så mange timer på Esbjerg børne og ungdomsteater, så ved jeg ikke hvad jeg ellers skulle finde på. EBUT er særlig, både for børn og voksne.  
  

SMINKEANSVARLIG

Mit navn er Jette Gøeg Kristensen

Jeg har haft en pause på 24 år, da min datter startede i teatret, nu er jeg en del af sygruppen,  jeg er også gruppeleder til sommerstykket, hvor jeg også er med på scenen. Jeg hjælper også til med at male kulisser og kan også bruge en boremaskine 😄.

 

 

TEATERETS SEKRETÆR / HJEMMESIDEANSVARLIG /  TEKNISK LEDER

Jeg hedder Lars  og  er til dagligt teaterets sekretær / hjemmeside ansvarlig og alt andet hvad der har noget med teknik og administration at gøre

Jeg har været på teateret siden 2019 Hvor min datter  var med for første gang i det magiske sommerstykke.

Jeg er gammel teaterdreng, men har holdt en lang pause.

Både mine børn og kone er med, både på og bag scenen

Esbjerg Børne- og Ungdomsteater