Fucking Esbjerg 2017
23. Mar - 26. Mar
Afsluttet
Fucking Esbjerg 2017
23. Mar - 26. Mar
 • Tor den 23. Mar kl. 19:00
  køb billetter
 • Fre den 24. Mar kl. 19:00
  køb billetter
 • Lør den 25. Mar kl. 16:00
  køb billetter
 • Lør den 25. Mar kl. 19:00
  køb billetter
 • Søn den 26. Mar kl. 16:00
  køb billetter

FUCKING ESBJERG- om unge, af unge og for unge fra 7. klasse og deres forældre/bedsteforældre

”Fucking Esbjerg” har premiere d. 23. marts kl. 19:00 og er en forestilling om seks unge menneskers rodløse liv i Esbjerg, der blotlægges for hinanden en mørk regnfuld aften. Stykket er skrevet af dramatikeren Kristian T Erharsen og bygger på interviews med 80 unge nordjyder, og det er deres svar, meninger og beretninger, som danner grundlaget for forestillingen. Oprindelig hed stykket ”Fucking Aalborg” og blev spillet på Jomfru Ane teatret i 2007. Nu ti år senere og stadig med højaktuelle emner er det så Esbjerg Børne- og Ungdomsteatrets ungdomshold, under ledelse af Gitte Schunck og Elisabeth Kaas, der skal give publikummet et indblik i ungdomslivets svære problemer og ikke mindst alle de tanker der følger med.

Stykket handler om det fucking liv, som seks unge esbjergensere har. De mødes på en skateboardbane, rastløse, og de keder sig. Alle seks skjuler sig bag en facade og har ikke lyst til at tale om sig selv. Men de begynder en efter en at fortælle deres rodløse historier:

De seks unge er:

Den seje hårde Mark med den splittede familie der svigter ham, hestepige Julie der bliver mobbet, pæne og fredsommelige Lasse som er forelsket, men pigen vælger vennen. Den lidt kolde og kyniske Zenia der har styr på det hele og har alt det nyest mærketøj og ikke vil at vennerne kommer bag facaden. Pæne dygtige 12-tals Lisa der ikke ane hvad hun vil være, hvor det pres hun oplever mest af alt kommer af ikke at leve op til egne forventninger. Og til sidst er der Amalie, hende som alle er vilde med, hende som fandme nok skal vise de andre hvordan problemerne kan løses, men som måske er den der har mindst styr på sit fucking liv.

Esbjerg Børne- og Ungdomsteater