Indskrivning til "Hodja fra Pjort"

Kære deltager til Esbjerg Børne- og Ungdomsteaters sommerstykke 2023. Vi er glade for, at du vil være en del af det store fællesskab til forestillingen “Hodja fra Pjort”, som vi skal spille i det blå cirkustelt i Nørreskoven. Men før vi kan starte prøverne, skal vi først ses til en indskrivning.

 

Indskrivningen vil foregå i vores lokaler i Teaterhuset. Adressen er Borgergade 25 – det er også her prøverne vil foregå, før vi kan rykke ud i teltet. Indskrivningen foregår på 1. sal, hvor du vil blive mødt af styregruppen og de sødeste gruppeledere. Herefter vil de vise dig ind i salen, hvor vi i grupper skal synge, snakke og lege med instruktøren og korlederen. Dette vil vare cirka 45 minutter. Du har fået en mail om hvilken dag og hvilket tidspunkt, du skal møde. Herefter er indskrivningen som udgangspunkt slut medmindre du har tilvalgt monolog og/eller sang. Har du tilvalgt monolog/sang, kan du finde materialerne nederst på denne side.

Du kan desuden finde den nuværende prøveplan nedenfor. Bemærk at de fleste lange dage vil blive opdelte.
PRØVEPLAN PR. 4. JANUAR

Har du yderligere spørgsmål, kan du skrive dem til Marianne på mail sommerstykket@borneogungdomsteater.dk eller få en snak med os til indskrivningen. Vi har alle været nye – og det kan være svært at finde hoved og hale i det hele:)

 

Har du husket at betale kontingent for 2023? Det koster kun 150 kr. at være aktivt medlem og 100 kr. at være passivt medlem. Betal kontingent på linket her.

 

 

Hvis du er 10 år eller derover og har tilvalgt at fremvise en kort monolog/sang udover den almindelige indskrivning, skal du bruge nedenstående materialer. Har du blot valgt monolog, skal du se bort fra sangene – og omvendt. Materialerne er gemt på følgende links:

 

MONOLOGER

SANGTEKSTER – PIGER/KVINDER

SANGTEKSTER – DRENGE/HERRER

 

Øvefilerne til sangene:

ØVEFIL 1 – KÆRLIGHED OG KILDEVAND – PIGER/KVINDER

ØVEFIL 2 – VIST ER DET ET HÅRDT LIV – PIGER/KVINDER

ØVEFIL 3 – BRUMMESANGEN – DRENGE/HERRER

ØVEFIL 4 – HODJA FRA PJORT – DRENGE/HERRER

Esbjerg Børne- og Ungdomsteater